TÅGEKAMMERET elsker fest og højt humør, og vi vil gerne have plads til alle, men vi tolererer ikke folk, der ødelægger festen for andre. Vi skal alle respektere hinandens personlige, fysiske og psykiske grænser.

Er dine grænser blevet overtrådt? Har du haft en ubehagelig oplevelse i kammerregi? Så kan du kontakte os på vores mails, som du kan finde under BEST/FU. Kammerets mailsystem er fortroligt og ingen andre end modtageren kan læse, hvad du skriver i en mail til BEST. Ellers er du velkommen til at prikke til en af os og bede om en fortrolig samtale, eller kontakte os via vores telefonnumre, som står på telefonlisten til venstre for tavlen ved telefonen. Uanset hvem fra BEST du kontakter, så vil din identitet blive behandlet med fortrolighed og vi gør kun noget, hvis du ønsker det. Du ødelægger ikke den gode stemning ved at snakke med os, den blev ødelagt af dem, der ikke respekterede dine grænser.

Vi tolererer ikke grænseoverskridende opførsel, mobning, brug af stødende navne, sexchikane, eller anden personforfølgelse. Vi vil gerne opfordre til, at man henvender sig til BEST, hvis man føler, at man har fået sine grænser overtrådt. Intet er for småt eller stort.