TÅGEKAMMERET har en række underforeninger, som står for en række aktiviteter i hverdagen omkring kammeret. Du kan læse om dem på herunder.

TK-E

TK-Engineering (i daglig tale TK-E) består af TÅGEKAMMERETs “handymen”, der til arbejds-dage og -weekender genfinder deres indre Storm P. TK-Es fornemmeste opgave er at bygge, søsætte og bemande hængerflåden til den årlige kapsejlads. Derudover står vi for vedligeholdelse af TÅGEKAMMERETs inventar samt udfoldelse af BESTs drømme, når de får en fiks idé omkring en ny DIY opgave på TÅGEKAMMERET.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har lyst til at være med, er du altid velkommen til at kontakte de TK-E-Ansvarlige, Aalborg og Sheila, på TKEKOOR@TAAGEKAMMERET.dk

TK-SY

TK-SY er en gruppe kreative individer som er handy med en nål og/eller en symaskine og som har sørget for at TÅGEKAMMERET har flotte kostumer og outfits til diverse lejligheder. Igennem årene har de blandt andet stået for kostumerne til TKs introer til kapsejladsen, samt kapperne som flere BEST-medlemmer bærer ved særlige lejligheder.

Er du interesseret i at deltage i TK-SY kan du kontakte BEST på BEST@TAAGEKAMMERET.dk

Nabla-udvalget

I løbet af de sidste årti har TÅGEKAMMERET haft kontakt med og været venskabsforening med Nabla, som er en studenterforening for matematik- og fysik-studerende ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet (NTNU) i Trondheim, Norge.

Nabla-udvalgets vigtigste opgaver er invitere til og arrangere ture til Aarhus og TÅGEKAMMERET, samt at sende repræsentanter for TK til Trondheim når vi bliver inviteret til fest eller andre arrangementer.

Er du interesseret i Nabla-udvalget, kan du kontakte BEST på BEST@TAAGEKAMMERET.dk

TK-Revyen

To gange om året afholder TÅGEKAMMERET en revy med mere eller mindre samtidsrelevante og gakkede sange, sketches og pausefisk. Revyen skrives og stables på benene af en håndfuld revyister, rekvitøser, teknikere, eksterne tekstforfattere og ikke mindst Bandet(tm).

Har du en sjov ide som du gerne vil se på en scene? Er du glad for at male og bruge limpistol til at kreer mærkelige rekvisitter? Er lys og lyd noget du brænder for? Så kan du kontakte den revy-ansvarlige, Destruktøren (Jens Trolle), på ABEN@TAAGEKAMMERET.dk