TK-Open 21. september 2022

TÅGEKAMMERET byder på hygge med brætspil, bingo og masser af drikkevarer og god stemning. Aftenens brætspilsturneringer sluttes af med det traditionsrige Øøhøhøhrrrrlludo, hvorefter man fortsat kan sidde og hygge sig med ikke-turneringsbrætspil og diverse drikkevarer.

Foredrag 14. september 2022

Christian Liebergreen vil i foredraget "Fra ung mand til vildmand" vil fortælle om hans oplevelser i slædepatruljen Sirius; om hvordan det er at leve et af verdens mest øde steder på kloden - Nordøstgrøndland - og om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i -40 graders kulde. Der vil selvfølgelig være Café Bagefter bagefter.

Rushyg 2. september 2022

De nye studerende og deres tutorer inviteres til mad, sjov og fest i TÅGEKAMMERETs selskab.

SØØL 24. august 2022

Vi byder de nye studerende velkommen til universitetet med øl/sodavand og pølsehorn/sandwich i Universitetsparken.

MatLaBotanisk Have 11. august 2022

Vi tager i Botanisk have og nyder sommeren med drikkevarer og smørrebrød. Hvis vejret er dårligt tager vi i stedet i MatLab.

Majrevy 20. maj 2022

TÅGEKAMMERETs Revy afholder Majrevy, yay! Og denne gang forventes den fysisk for alle! Der bliver god musik og sange, sjove sketches, og hylende morsomme fisk. Husk papirskugler til at vise revyisterne din opbakning! Efterfølgende vil der være fest, så kom glad.

Foredrag 4. maj 2022

Journalisten Øjvind Kyrø fortæller om folkemordet i Rwanda; et af de hurtigste folkedrab i nyere tid. Hvad der skete, og hvad baggrunden for det var, kan høres i foredraget, hvor Øjvind vil fortælle fra eget perspektiv som vidne til massakrene og kampene. Der vil selvfølgelig være Café Bagefter bagefter.

Forårsreception 27. april 2022

TÅGEKAMMERET åbner sine døre til hygge og smørrebrød med alle der har lyst.

Karnevalsfest 8. april 2022

Der var engang en karnevalsfest, og det kommer der igen i år! TÅGEKAMMERET, Nanorama, @lkymia og Ambrosia præsenterer glædeligt årets karnevalsfest. Så grib din læsemakker og kom udklædt til festen; der vil være præmier til bedste udklædning for enkeltperson, duo og gruppe.

Æggepustning 30. marts 2022

Nu er det snart påske, hvorfor der skal laves påskepynt. Kom derfor og hjælp PR med at puste og male æg til oppyntning af TÅGEKAMMERET!

Pubquiz 23. marts 2022

Trænger du til et afslappende afbræk fra hverdagen? Så kom til pubquiz i Matlab med dit hold og gæt løs på sjove, underlige og anderledes spørgsmål!

Foredrag 16. marts 2022

Sexolog Sara Skaarup vil i oplægget tage udgangspunkt i sinbog ”100 myter om sex”. Før pausen fortæller hun om nogle udvalgte falske myterog hvor de kommer fra, og i pausen har gæsterne chance for at skrive spørgsmål, som hun i anden halvleg vi svare på samt give nogle gode råd om sex og lyst.

En kasse i en festforening 25. februar 2022

Det er tid til den årlige dyst mellem TÅGEKAMMERET og @lkymia (Kemisk Fredagsbar) om hvilken forening der hurtigst kan drikke en kasse øl.

VKF 23. februar 2022

Gaaaab, så er det igen tid til Verdens Kedeligste Foredrag løber af stablen. Kom og hør tre forelæsere dyste om at holde det kedeligste foredrag, og husk puden hvis du nemt falder i søvn ;)

47. dag 16. februar 2022

Det er den 47. dag, hvorfor der traditionen tro vil blive drukket Carlsberg 47. VC sørger for kolde Carlsberg 47 og CERM sørger for masser af 47. dagssange!

Kyndelmissefest 11. februar 2022

Nu er det endelig tid til at holde fest igen, så kom og hyg med os til Kyndelmissefest og fejr at Corona ikke længere sætter en stopper for festen!

Julerevy 10. december 2021

TÅGEKAMMERETs Revy afholder Julerevy, yay! Der bliver god musik og sange, sjove sketches, og hylende morsomme fisk (måske makrel?). Husk papirskugler til at vise revyisterne din opbakning!

Juleklip 30. november 2021

Det er snart jul og det betyder, at TÅGEKAMMERET skal pyntes! PR byder på æbleskiver og glögg, så tag din læsemakker under armen, en nissehue på hovedet og kom forbi til en hyggelig eftermiddag/aften.

BODYCRASHING 17. november 2021

Bræk! Og Desuden Yder CERM Rationel Afskaffelse af Sultne Homosapiens I Naturvidenskabelige Gemakker.

Foredrag 27. oktober 2021

TÅGEKAMMERET afholder 1. foredrag og her skal du selvfølgelig med. Foredragsholder er Ulrich Larsen aka. Muldvarpen, og vi lover, at det nok skal blive godt.

Stiftelsesfest 15. oktober 2021

Vi har fået en ny CERMonimester og derfor skal hun indstiftes. Der vil være spisning, fest og rigeligt med muligheder for at skåle med vor kære CERM, så kom og skål med hende!

Tiltrædelsesreception 5. oktober 2021

TÅGEKAMMERET åbner sine døre til hygge og smørrebrød med alle der har lyst.