Kyndelmissefest 10. februar 2023

Her skal vi har skudt det nye semester i gang med en ordentlig fest!

47. dag 16. februar 2023

Ja, det er så den 47. dag i det nye år.

Verdens Kedeligste Foredrag 22. februar 2023

Kom og se tre fantastisk kedelige forelæse dyste om at holde det kedeligste foredrag - det bliver sjovt. Naturlighvis er der Café Bagefter bagefter

2. Foredrag 15. marts 2023

Foredragsholder TBD

Æggepustning 29. marts 2023

Påske er her og derfor skal Kammeret pyntes op. Pust, mal og hæng dit æg op, og få dig en kop varm gløgg med nogle LFPandekager.

Karnevalsfest 31. marts 2023

Find dit bedste kostume frem og tag med til fest sammen med @lkymia, Nanorama og en hemmelig gæst (uhuhuh, spændende)

Forårsreception 19. april 2023

Vi byder på noget lækkert, både vådt og tørt, og har ellers tænkt os at side og hygge med alle jer dejlige mennekser!

Foredrag 3. maj 2023

Foredragsholder TBD

Majrevy 17. maj 2023

Semestret er ovre, eksamenerne kommer, så nu gælder det om at slutte af med højt humør og et brag af en fest som kan bære os gennem de kommende trængsler.

Foredrag 13. september 2023

Foredragsholder TBD

TK-Open 20. september 2023

Hyg jer med nogle brætspil, deltag i bingo, og kom og se det fantastiske koncept ørlhlhudo.

Luciaoptog 13. december 2022

Jeg tror i kender konceptet

Julerevy 9. december 2022

Vi fejrer semestrets afslutning med latter og højt humør. Revyen har som altid sammensat et fantastisk show, og bagefter omstiller vi til fest!

Juleklip 30. november 2022

Vi gør Kammeret jule-klar ved at klippe julepynt og hygge. Et færdigt stykke julepynt kan byttes til æbleskiver og en kop varm glög.

BODYCRASHING 16. november 2022

Bræk Og Desuden Yder CERM Rationel Afskafelse af Sultne Homosapiens I Naturvidenskabelige Gemakker - kom glad

1. foredrag 26. oktober 2022

Vi kan ikke afsløre foredragsholder helt endnu, men vi lover det blive spændenenene!

Stiftelsesfest 14. oktober 2022

LANG TRUUUUUUUUT, NY CERM! Kom til en festlig aften, og se vores kære Ceremonimester bliver officielt indsat. Man kan både komme til spisning, og se hele fornøjeligheden, eller man kan komme senere til festen.

Tiltrædelsesreception 5. oktober 2022

Kom og mød den nye BEST! Der vil højst sandsynligt være smørrebrød, småkager, slik, portvin og punch! Og så vil køleskabet være givet indtil det ikke er givet længere.

TK-Open 21. september 2022

TÅGEKAMMERET byder på hygge med brætspil, bingo og masser af drikkevarer og god stemning. Aftenens brætspilsturneringer sluttes af med det traditionsrige Øøhøhøhrrrrlludo, hvorefter man fortsat kan sidde og hygge sig med ikke-turneringsbrætspil og diverse drikkevarer.

Foredrag 14. september 2022

Christian Liebergreen vil i foredraget "Fra ung mand til vildmand" vil fortælle om hans oplevelser i slædepatruljen Sirius; om hvordan det er at leve et af verdens mest øde steder på kloden - Nordøstgrøndland - og om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i -40 graders kulde. Der vil selvfølgelig være Café Bagefter bagefter.

Rushyg 2. september 2022

De nye studerende og deres tutorer inviteres til mad, sjov og fest i TÅGEKAMMERETs selskab.

SØØL 24. august 2022

Vi byder de nye studerende velkommen til universitetet med øl/sodavand og pølsehorn/sandwich i Universitetsparken.

MatLaBotanisk Have 11. august 2022

Vi tager i Botanisk have og nyder sommeren med drikkevarer og smørrebrød. Hvis vejret er dårligt tager vi i stedet i MatLab.

Majrevy 20. maj 2022

TÅGEKAMMERETs Revy afholder Majrevy, yay! Og denne gang forventes den fysisk for alle! Der bliver god musik og sange, sjove sketches, og hylende morsomme fisk. Husk papirskugler til at vise revyisterne din opbakning! Efterfølgende vil der være fest, så kom glad.

Foredrag 4. maj 2022

Journalisten Øjvind Kyrø fortæller om folkemordet i Rwanda; et af de hurtigste folkedrab i nyere tid. Hvad der skete, og hvad baggrunden for det var, kan høres i foredraget, hvor Øjvind vil fortælle fra eget perspektiv som vidne til massakrene og kampene. Der vil selvfølgelig være Café Bagefter bagefter.

Forårsreception 27. april 2022

TÅGEKAMMERET åbner sine døre til hygge og smørrebrød med alle der har lyst.

Karnevalsfest 8. april 2022

Der var engang en karnevalsfest, og det kommer der igen i år! TÅGEKAMMERET, Nanorama, @lkymia og Ambrosia præsenterer glædeligt årets karnevalsfest. Så grib din læsemakker og kom udklædt til festen; der vil være præmier til bedste udklædning for enkeltperson, duo og gruppe.

Æggepustning 30. marts 2022

Nu er det snart påske, hvorfor der skal laves påskepynt. Kom derfor og hjælp PR med at puste og male æg til oppyntning af TÅGEKAMMERET!

Pubquiz 23. marts 2022

Trænger du til et afslappende afbræk fra hverdagen? Så kom til pubquiz i Matlab med dit hold og gæt løs på sjove, underlige og anderledes spørgsmål!

Foredrag 16. marts 2022

Sexolog Sara Skaarup vil i oplægget tage udgangspunkt i sinbog ”100 myter om sex”. Før pausen fortæller hun om nogle udvalgte falske myterog hvor de kommer fra, og i pausen har gæsterne chance for at skrive spørgsmål, som hun i anden halvleg vi svare på samt give nogle gode råd om sex og lyst.

En kasse i en festforening 25. februar 2022

Det er tid til den årlige dyst mellem TÅGEKAMMERET og @lkymia (Kemisk Fredagsbar) om hvilken forening der hurtigst kan drikke en kasse øl.

VKF 23. februar 2022

Gaaaab, så er det igen tid til Verdens Kedeligste Foredrag løber af stablen. Kom og hør tre forelæsere dyste om at holde det kedeligste foredrag, og husk puden hvis du nemt falder i søvn ;)

47. dag 16. februar 2022

Det er den 47. dag, hvorfor der traditionen tro vil blive drukket Carlsberg 47. VC sørger for kolde Carlsberg 47 og CERM sørger for masser af 47. dagssange!

Kyndelmissefest 11. februar 2022

Nu er det endelig tid til at holde fest igen, så kom og hyg med os til Kyndelmissefest og fejr at Corona ikke længere sætter en stopper for festen!