Digital Majrevy 21. maj 2021

Varm lattermusklerne op, for TÅGEKAMMERETs majrevy rammer skærmen! Det bliver dumt! Det bliver sjovt! Det bliver papirkugleværdigt! Glæd jer!!

Humbug VS TÅGEKAMMERET 23. april 2021

TÅGEKAMMERET har udfordret Humbug i den ultimative dyst om hvilken forening er sejest. Det bliver festligt, det bliver socialt og det bliver mærkeligt så kom og hyg når CERM præsenterer den bedste coronavenlige dyst TÅGEKAMMERET har deltaget i i over en uge!

Påskeklip 17. marts 2021

Det er Påske og PR gør klar med pandekager, æggepustning og påskehygge - denne gang med et fikst corona-twist. Alle er velkomne så kom og hyg på Zoom

Ølsmagning 12. marts 2021

TÅGEKAMMERET holder ølsmagning, så vi forhåbentlig kan lære vores kræsne KA$$ at drikke øl. Menuen kan findes på Facebook, så du let kan smage med på Zoom!

Verdens Kedeligste Foredrag 26. februar 2021

Tre forelæsere fra forskellige studier konkurrerer i at være den bedste til at bringe kedsomhed til studerende. Så kom og hep - det bliver kedeligt

Pubquiz 12. februar 2021

Et nyt semester er startet og derfor er det også tid til quiz. Der vil være sjove spørgsmål, vilde præmier og generelt rigtigt god stemning - selvfølgelig med fornuftig afstand

Digital Julerevy 11. december 2020

Så kom julen, og dertil hører en julerevy, som i denne omgang er digital! Glæd dig til at kaste papirskugler mod skærmen og drikke en kold X-mas, når revyen markerer slutningen på semestret.

Seminar 28. november 2020

Så er der seminar, hvor et udvalg af hængere vil holde sjove, skøre og spændende oplæg om alskens underlige emner! Sæt dig godt tilrette i lænestolen og nyd eftermiddagen til kammerhængernes smukke røst.

Juleklip 25. november 2020

PR holder hyggeligt juleklip, denne gang på Zoom! Der skal klippe-klistres, synges julesange, spises æbleskiver og drikkes glögg!! Det bliver sjovt, det bliver julet... så kom med!

BODYCRASHING 13. november 2020

Bræk! Og Desuden Yder CERM Rationel Afskaffelse Af Sultne Homo sapiens I Naturvidenskabelige Gemakker. Selv ikke corona skal stå i vejen for den evigt elskede kamp imod rumlende maver når BODYCRASHING denne gang bliver digital!

Foredrag 16. september 2020

Der vil være foredrag med Nikolaj Sonne, der vil fortælle om "Din mobil - den lille forræder".

(AFLYST) TK-Open 9. september 2020

Brætspilsaften i MatLab. Arrangementet kræver ikke medlemskab! Ang. aflysning: Der arbejdes på at streame ØHRALUHDUUH på et senere tidspunkt.