Introduktion

Da 2006 nærmede sig, begyndte kammerhængere at glæde sig. Thi dette var året, hvor vort fantastiske TÅGEKAMMER fyldte 50 år. Længe før selve jubilæet løb af stablen, samledes en gruppe gamle og nye folk for at sammensætte og forberede en uovertruffen jubilæumsuge. Resultatet blev hvad du ser her.

Skovtur

Jubilæumsugen startede med en skovtur ved Moesgaard. Alle var inviterede til arrangementet, der var lavet som en pendant til den årlige løvfaldstur, et af TÅGEKAMMERETs ældste arrangementer - der var dog ingen biksemad.

Skovtur til Moesgaard

Skovtur til Moesgaard

Reception og foredrag

Onsdag i jubilæumsugen, på selve kammerets fødselsdag, blev der afholdt en stor reception med både foredrag og udstilling af relikvier og plakater. Der var punch! Som det sig hør og bør var der arrangeret foredrag - hele tre styks.

Foredragsrækken blev indledt af den legendariske Ebbe Thue, der er blandt de få, der har huseret på naturvidenskab længere end TÅGEKAMMERET. Ebbe Thue holdt et fagligt foredrag om sokker og skuffer1.

Efter en pause med mere punch og lidt mad fra Jørgen gik folk ind til den anden fordragstime, hvor der var foredrag dels af Per Mark (stifteren af TÅGEKAMMERET) om foreningens unge år, og dels af Tage Bai Andersen (tidligere studieleder) om studielivet på naturvidenskab i de sidste halvtreds år. Til arrangementet blev der også præsenteret både en J50-sangbog og et ditto jubilæumsskrift.

Ebbe Thue

Ebbe Thue

Per Mark

Ebbe Thue

Tage Bai Andersen

Tage Bai Andersen

Jubilæumsrevy

Revy har længe været et af TÅGEKAMMERETs varemærker. Der blev derfor sammensat en slags "Best Of" fra de sidste 10 års revyer til en speciel jubilæumsrevy. Revyen blev fredag vist i forkortet udgave i forbindelse med TÅGEKAMMERETs stiftelsesfest, og lørdag blev så den fulde (over to timer...) version fremført for alle de gamle bestyrelsesmedlemmer.

Ballet sketch

Ballet sketch

VENSTRE VENSTRE

VENSTRE VENSTRE

Jubilæumsfest

Lørdag var den store festdag, hvor alle de gamle bestyrelsesmedlemmer var inviteret. Efter revyen var der en forfriskning i Vandrehallen, og samtidig var der rundvisning på kammeret og i fysiks kælder. Dagen sluttede (som nogen måske kan huske?) med en kæmpe fest, hvor TÅGEKAMMERET blev behørigt fejret.

Sang og festlig stemning

Sang og festlig stemning

50 års kammerfolk

50 års kammerfolk

Vi ses i 2016!

1: Titlen var: Blandede bolsjer - matematiske causerier med afsæt i Dirichlets skuffeprincip